Mitea are din nou echipă: se antrenează cu Petrolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Mitea este disperat să-şi găsească echipă (foto: click!)
Nicolae Mitea este disperat să-şi găsească echipă (foto: click!)

Ceea ce părea mai degrabă o glumă, acum câteva luni, anume venirea lui Nicolae Mitea la Petrolul, a devenit realitate, de ieri, fostul internaţional român care a trecut prin curtea lui Ajax Amsterdam fiind la Sinaia, sub comanda lui Valeriu Răchită. Acesta spune că: "încercăm să ne ajutăm reciproc şi sper să reuşim. La 26 de ani, Mitea mai are timp suficient să joace fotbal la un nivel înalt", a explicat antrenorul petrolist.

"Lumea are impresia că nu vreau să joc. Dar cum aş putea să gândesc aşa? Din fotbal am trăit, asta este viaţa mea. Dacă acum am nişte bani, aceştia au venit din fotbal. Poate am avut pretenţii prea mari când am venit de la Ajax, însă mă obişnuisem cu un alt nivel. Acum îmi dau seama că în ţara asta se promovează numai scandalul. Lumea asta vrea, asta se cumpără. Vreau să joc afară. Oriunde! Linişte să fie! ", declara Mitea în urmă cu puţin timp.

Tot de miercuri, atacantul de 29 ani, Bogdan Apostu - ultima dată la Pandurii Tg. Jiu, este şi el la antrenamentele ploieştenilor. De asemenea a sosit la Petrolul şi sârbul Nenad Djurovic (25 ani) - fundaş central care provine de la gruparea maghiară de primă ligă Szolnoki MAV FC, dupa ce, anterior, a jucat în Serbia, la FK Indjida. Jucătorul cu un fizic impozant - 1,92 m, a făcut parte din reprezentativa Serbiei şi Muntenegrului la Campionatul European U19 din 2005, iar, mai apoi, a fost selecţionat şi în naţionala U21 a Muntenegrului, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite