Mitea: "În ţară nu-i de mine, vreau în străinătate! Aş juca doar la Dinamo dacă s-ar putea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mitea a jucat doar câteva minute pentru Petrolul
Mitea a jucat doar câteva minute pentru Petrolul

Nicolae Mitea şi-a reziliat contractul cu Petrolul din decembrie şi de atunci se antrenează prin parcuri şi la sala de forţă. Mijlocaşul are 26 de ani şi de patru ani nu a mai atins forma pe care a avut-o la Ajax Amsterdam, acolo unde a jucat în perioada 2003 - 2007.

"Ţara nu e pentru mine, am văzut eu că de când m-am întors, numai prost mi-a mers. Singurul club pentru care aş juca este Dinamo, dar dacă nu se poate, asta e, optez pentru un club în străinătate.

Până acum au fost numai discuţii, nimic concret şi partea proastă e că nu am unde să mă pregătesc în mod organizat, mă antrenez şi eu cum pot să fiu în formă. Începe campionatul şi e dureros să mă uit la televizor, dar ce altceva să fac decât să mă pregătesc şi să sper că voi prinde şi eu un contract să pot juca fotbal iar?!

 E un dezavantaj că nu sunt reprezentat de nimeni, am mai vorbit cu domnul Victor Becali, el cu fratele dumnealui sunt singura putere, singura posibilitate de a-mi găsi o echipă!", a spus Mitea, conform www.gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite