„Misiune imposibilă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce l-au pierdut şi pe Sorin Paraschiv, accidentat, Mihai Stoica spune că returul cu Zenit va fi infernal. Patru componenţi ai liniei mediane a Unirii Urziceni sunt indisponibili din diverse motive pentru meciul cu Zenit St. Petersburg, de miercuri (19.30, Digi Sport).

Compartimentul cel mai important al echipei, mijlocul, este pur şi simplu decimat. "L-am pierdut pe Sorin Paraschiv pentru meciul cu Zenit. Acum avem mari probleme pentru că nu-l avem nici pe Pădureţu. Zenit este foarte concentrată asupra acestui meci, dar noi suntem o echipă împotriva căreia este foarte greu să joci", a spus antrenorul israelian Ronny Levy după meciul de sâmbătă seara cu Rapid.

Deşi avea ceva probleme musculare, acuzând o stare de oboseală, Paraschiv a intrat titular în partida cu giuleştenii, dar a rezistat pe teren doar 11 minute. Mijlocaşul nici nu va mai face deplasarea în Rusia. „Am probleme musculare la coapsa stângă. Trebuie să iau pauză de cel puţin cinci-şase zile", ne-a spus fotbalistul, care de vineri este tatăl unei fetiţe.

Răzvan Pădureţu este suspendat din cauza cartonaşului roşu văzut în prima manşă cu ruşii, brazilianul Ricardo Gomes nu a revenit din vacanţă, iar Iulian Apostol este încă în refacere în Germania, după operaţia suferită la genunchi. Ricardo ar vrea acum să se întoarcă, dar este refuzat de conducere, care a decis să-l suspende până la finalul contractului care expiră în 2012. "La Zenit vom merge cu mari improvizaţii, Ricardo, Apostol, Paraschiv şi Pădureţu nu vor fi pe teren. E o misiune imposibilă, dar s-au făcut filme şi misiunile imposibile au devenit posibile. Impossible is nothing", a spus managerul Mihai Stoica.

Brandan „la închidere"

Astfel, toată linia de mijloc care a fost utilizată anul trecut în grupele Ligii Campionilor va absenta miercuri. În lipsa unui mijlocaş la închidere de meserie, Levy l-ar putea utiliza pe argentinianul Pablo Brandan, care a mai evoluat pe acest post. Alte soluţii pentru linia de mijloc ar fi Frunză, Marinescu, Semedo şi Onofraş.

Pleacă azi cu o cursă de linie

Dificultăţile financiare prin care trece clubul din Urziceni se reflectă şi felul cum lotul va face deplasarea la St. Petersburg. Ialomiţenii pleacă de azi în Rusia, cu o cursă de linie. Vor zbura până la Moscova, unde, după trei ore de aşteptare în aeroport, vor avea avion spre Sankt Petersburg. Călătoria va dura în total opt ore. În sezonul trecut, în grupele Ligii Campionilor, jucătorii Unirii au făcut deplasările spre Sevilla, Glasgow şi Stuttgart cu curse charter.

Unirea, neînvinsă de 20 de meciuri!

Unirea Urziceni n-a marcat niciun gol în ultimele trei meciuri jucate, însă nici nu a cunoscut gustul înfrângerii. Ialomiţenii au terminat cu acelaşi scor, 0-0, întâlnirile cu Pandurii, Zenit şi Rapid. „Nu ştiu care ar putea fi explicaţia faptului că echipa n-a marcat în ultimele trei partide. Oricum, nu cred că asta e o tragedie. Ar fi fost tragic dacă nu ne-am fi creat ocazii. Ne-am creat, dar mingea nu a intrat în poartă", a spune atacantul Marius Bilaşco.

Una peste alta, după remiza cu Rapid, formaţia antrenată de Ronny Levy a ajuns la 20 de meciuri fără înfrângere! Vicecampioana a pierdut ultima oară pe 25 februarie, 1-3 cu Liverpool, în „şaisprezecimile" Ligii Europa. În tot acest timp în care nu au cunoscut gustul înfrângerii, ialomiţenii au înregistrat 11 remize, şase partide încheindu-se 0-0.

Unirea nu se poate lăuda însă cu recordul ei de invincibilitate în faţa lui Zenit, echipă pe care o va întâlni miercuri în manşa retur din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Ruşii sunt neînvinşi de pe 31 octombrie 2009 şi au nouă victorii consecutive în campionat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite