FOTO Mircea Sandu propune „U“- CFR pentru inaugurarea stadionului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a vizitat astăzi „Cluj Arena“. Acesta a transmis câteva sfaturi autorităţilor locale, dar per ansamblu spune că este mulţumit de felul în care arată.

Naşu', ameninţat prin sms: "De cancer ai scăpat, dar de mine nu scapi niciodată!"

Viitorul stadion al Clujului se află pe ultima sută de metri. Autorităţile judeţene spun că arena va fi terminată până la finalul lunii septembrie, când Universitatea Cluj ar urma să susţină şi un meci de inaugurare, cu o echipă din străinătate. Şeful federaţiei a fost astăzi prezent la Cluj, unde a inspectat în amănunt amplasamentul şi s-a declarat mulţumit de felul în care s-a muncit.


image

„Stadionul mă încântă cum arată, o parte din facilităţi sunt de înaltă ţinută, merg şi la Mediaş să văd stadionul pentru că va juca echipa de tineret cu Letonia acolo şi voi rămâne şi la meciul din preliminariile Europa League. Simt emoţii ca şi la stadionul din Bucureşti, pentru că dacă ne-am tot văitat că nu avem stadioane, nu putem decât să ne bucurăm că după 50 de ani încep să apară noi arene care ne obligă şi pe noi şi cluburile să aducem fotbalul la un înalt nivel. Ar trebui să găsiţi o soluţie pentru situaţia în care după o finală jucătorii ar urma să primească onorurile. Nu există cale de access spre zona VIP direct de pe teren şi poate ar trebui rezolvat acest aspect cu ajutorul unor scări mobile“, l-a sfătuit acesta pe preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe.

Sandu a vorbit şi despre faptul că există posibilitatea ca partida de inaugurare să se dispute între o selecţionată românească a anilor 90 împotriva Italiei 90. „Este o investiţie foarte mică aici, la 30.000 de locuri a costat doat puţin peste 30 de milioane iar asta înseamnă un preţ extraordinar, clujenii vor fi respectaţi mai mult cu acest stadion, nu numai clujenii ci şi suporterii din alte ţări. Am avut o discuţie şi cu Gică Hagi ca pentru inaugurare să găsească o soluţie cu agenţia cu care lucrează el pentru un meci între selecţionata 90 şi o alta cu care ne-am întâlnit la Campionatele Europene, cum ar fi Italia 2000. Îl puteţi inaugura chiar cu un Universitatea-CFR“, a fost sfatul şefului de la federaţie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite