Mircea Sandu şi Viorel Duru, pârâţi la DNA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Suporterii Politehnicii Timişoara îl hărţuiesc constant pe Mircea Sandu, considerat principalul vinovat pentru situaţia în care a ajuns clubul de pe Bega.

Pe lângă protestul de luni, Asociaţia Suporterilor Timişoreni "Druckeria", anunţă depunerea unui denunţ penal la DNA împotriva celor care au decis neacordarea licenţei.

Fanii îi acuză pe Sandu Mircea, Duru Viorel, Alexandru Mihai Micu, Cosmin Ursu, Aurelian Gherghe, Constantin Valerică şi Mihai Drula de abuz în serviciu în interes personal.

Iată comunicatul timişorenilor:

"Vă informăm că Asociaţia Suporterilor Timişoreni "Druckeria" a trimis ieri un denunţ penal la DNA împotriva numiţilor Sandu Mircea, Duru Viorel, Alexandru Mihai Micu, Cosmin Ursu, Aurelian Gherghe, Constantin Valerică şi Mihai Drula, având funcţiile de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, preşedinte al Comitetului de licenţiere din cadrul FRF şi membrii ai Comisiei de apel a sistemului naţional de licenţiere a cluburilor din cadrul FRF, sub aspectul comiterii unei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor personale", se arată în comunicatul postate pe druckeria.ro

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite