UEFA a amendat FRF cu 13.200 de lire sterline !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UEFA a amendat FRF cu suma de 13.200 de lire sterline după ce la meciul România - Bosnia, scor 3-0, din 3 iunie, din preliminariile Euro-2012, fanii au afişat un banner de sprijin pentru fostul lider miliar al sârbilor din Bosnia, Ratko Mladic.

Suporteri români prezenţi la Tribuna a II-a a stadionului au afişat pe un gard un banner cu mesajul "Free Mladic", iar înainte de startul partidei un oficial bosniac şi observatorul UEFA au cerut ca acesta să fie dat jos.
Bannerul a fost dat jos, însă fanii, care ulterior i-au scandat numele lui Adrian Mutu, au continuat să-l ţină în mâini, acesta fiind îndepărtat abia după intervenţia forţelor de ordine. Partida de la Bucureşti a început cu o întârziere de trei minute.
Regulile UEFA interzic orice demonstraţie politică la meciurile desfăşurate sub egida forului.
UEFA a amendat şi federaţia din Bosnia cu suma de 13.200 de lire sterline, deoarece fanii au rupt scaune şi au aruncat cu ele în teren.
Fostul lider militar al sârbilor din Bosnia, Ratko Mladici, acuzat de genocid, crime de război şi crime împotriva umanităţii, este judecat de Tribunalul Penal Internaţional (TPI) pentru fosta Iugoslavie de la Haga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite