Mircea Sandu: "O să candidez la şefia FRF şi în 2014"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mircea sandu
mircea sandu

Mircea Sandu a organizat o conferinţă de presă la Casa Fotbalului. Preşedintele FRF a cerut DNA-ului să verifice toate societăţile lui Adrian Mititelu, despre care a spus că a încercat să înşele Federaţia, Liga Profesionistă şi proprii jucători.

UPDATE 3: "Obiectivul lui Piţurcă este calificarea la turneul final din 2016. Am pus la punct un plan cu formarea şi reformarea echipelor naţionale, dar şi la nivel de juniori cu ţintă fixă 2016. Un proiect se desfăşoară pe termen lung, care va da roade. Vom mai lua şi alte decizii care să ducă la progres. Vom scoate jucătorii extracomunitari de la diviziile inferioare", a afirmat Sandu.

UPDATE 2: "Mititelu are datorii de 34 de milioane de euro la bugetul statului", a mai declarat Mircea Sandu.

UPDATE 1: Mircea Sandu l-a înscăunat şi pe Ion Crăciunescu pe postul de şef al Comisiei Centrale de Arbitraj.

"Crăciunescu va avea contract până în 2014, când expiră şi mandatul meu. La Liga a II-a şi a III-a arbitrii vor fi plătiţi de cluburi direct în cont. Nu se va mai lucra cu bani cah la arbitri şi observatori", a spus Sandu.

"Argumentele tehnice din cazul Craiova. Începând de azi, cer DNA-ului şi ANAF-ului din judeţul Dolj să solicite toate deocumentele pe care le are Mititelu în toate cele şase firme ale sale.

Decizia CEx din 20.07, privind dezafilierea Universităţii, este legală şi statură. Totul a fost premeditat şi îndreptat de Mititelu împotriva propriilor suporteri. Avea oprire pe conturile clubului şi devia banii către o altă societate.

Craiova are 34 de milioane de lei datorii la bugetul statului, nu ştiu de ce ANAf-ul nu acţionează. Noi, LPF şi FRRF, acum suntem chemaţi la ANAF ca să plătim pentru că am virat banii într-un cont închis.

Curtea de conturi trebuie să verifice cum s-au cheltuit banii ajunşi la Poli Timişoara", a spus Mircea Sandu.

"Mititelu a urmărit evaziunea fiscală. A încheiat contracte cu jucătorii de sute de mii de euro, dar apărea în acte 100 de euro pe lună. Mititelu a înţelat LPF şi FRF. A dorit să-şi îngroape clubul şi suporterii şi să ajungă vătămat. Mititelu va fi luat. Să răspundă ANAF Dolj", a mai spus Sandu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite