Mircea Sandu: "Craiova este suspendată până în martie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Universitatea Craiova nu mai are nici o şansă să joace în acest sezon, a spus-o chiar preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu. Şeful FRF spune că echipa patronată de Adrian Mititelu e suspendată din competiţie cel puţin pînă în martie sau aprilie, cînd va fi organizată Adunarea Generală.

"Universitatea şi-a făcut-o cu mâna ei. Dacă nu respecţi regulamentele trebuie să plăteşti. Mititelu a încercat tot felul de inginerii şi consecinţa nu poate fi decât una: aplicarea legii. De astăzi şi până în martie sau aprilie, Universitatea Craiova e suspendată. Adunarea Generală va fi formată în legătură cu încălcarea gravă a statutului şi va lua la cunoştinţă şi va avea un punct de vedere.

Să dea Dumnezeu ca oraşele Craiova, Timişoara, Oradea şi Bistriţa să aibă oameni lucizi care să poată să conducă în spiritul legii cluburile respective. Cu siguranţă vor avea ocazia să revină pe prima scenă a fotbalului românesc", a spus Mircea Sandu la sport.ro.

Astăzi a avut loc la Casa Fotbalului o şedinţă a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, care a hotărât, printre altele, dezafilierea Universităţii Craiova de la competiţiile interne. După cum se notează în comunicatul emis de FRF, este aşteptată şedinţa Adunării Generale, în care se va vota eliminarea temporară a Universităţii din fotbalul românesc

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite