Oficialii Federaţiei Române de Fotbal s-au întrunit la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Chiar dacă se află în covalescenţă după intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o în urmă cu doar câteva săptămâni, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, îşi pregăteşte în cele mai mici detalii campania pentru un nou mandat în fruntea fotbalului românesc.

Astfel, în absenţa „Naşului", oficialii Federaţiei s-au întâlnit, astăzi, în incinta Hotelului „Aro Palace", pentru a pune la punct strategia pentru alegerile de la preşedenţia FRF, care vor avea loc la sfârşitul lunii ianuarie. Alături de Mircea Sandu, în cursă a mai rămas doar Constantin Iacov, fostul preşedinte de la FC Naţional.

La întâlnire au luat parte, printre alţii, secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, directorul general Ionuţ Lupescu, şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, dar şi fostul mare internaţional Miodrag Belodedici.

Şefii de la FRF s-au întâlnit cu reprezentanţii membrilor afiliaţi de la Liga I, Liga a II-a, Liga a III-a, fotbal feminin, futsal, copii şi juniori din şapte judeţe: Braşov, Covasna, Harghita, Prahova, Dâmboviţa, Argeş şi Vâlcea.

Totodată, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Braşov, Octavian Goga, îşi va anunţa pe 25 ianuarie intenţia de a candida la funcţia de vicepreşedinte al FRF, urmând să-i aibă contracandidaţi pentru acest post pe Vasile Avram şi Patriţiu Abrudan, actualul vicepreşedinte.

Din cauza crizei, şedinţa semestrială cu preşedinţii de cluburi din ţară, pe care trebuia să o desfăşurăm la sediul Federaţiei din Bucureşti, s-a mutat în principalele oraşe ale ţării. Astfel, după Cluj şi Deva, oficialii FRF au sosit la Braşov.

Am analizat problemele actuale ale fotbalului românesc şi sper să găsim soluţii îmbunătăţirea acestui fenomen în ţara noastră", a declarat preşedintele AJF Braşov, Octavian Goga.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite