Mircea Sandu a dat cu subsemnatul la DNA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir (stânga) şi Mircea Sandu
Dumitru Dragomir (stânga) şi Mircea Sandu

Preşedintele FRF a fost solicitat să dea declaraţii în cazul dezafilierii Universităţii Craiova.

30 de minute a stat Mircea Sandu în sediul DNA, după care a făcut o singură declaraţie: "Am fost invitat aici. Nu se pune sechestru pe FRF. La revedere!".

Mai puţin evaziv a fost avocatul său, Cristian Ene: "Nu am informaţia că la FRF s-ar fi pus un sechestru la această oră. Urmează ca după procedura de astăzi să aflăm. Ne-au invitat astăzi la sediul DNA, ne-au spus că trebuie făcute unele clarificări în urma declaraţiilor date de celelalte părţi în cauză. Nu ştim exact ce s-a declarat, pentru că urmărirea penală nu este publică, nu ni se aduce la cunoştinţă decât în momentul în care procurorul consideră că respectivele aspecte trebuie înştiinţate".

Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) sunt învinuite de procurorii DNA în dosarul excluderii Universităţii Craiova, alături de preşedinţii acestor foruri, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, şi de alţi membri ai Comitetului Executiv al FRF. Aceştia sunt învinuiţi de abuz în serviciu şi de sustragere de bunuri de sub sechestru.

Adunarea Generală a FRF de la 14 mai va decide dacă Universitatea Craiova va fi dezafiliată sau nu.

Pe sediul LPF s-a pus sechestru asigurator.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite