Mircea Rednic:„Andone de ce se agită?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Rednic i-a răspuns fostului său coechipier, după ce antrenorul lui Dinamo declarase că el trebuie să repare ce au stricat alţii la echipă în ultimii trei ani. Foşti coechipieri, rivali pe banca tehnică şi buni prieteni, Ioan Andone şi Mircea Rednic s-au „înţepat“ de fiecare dată când au avut ocazia.

Actualul tehnician al „câinilor a spus că, în sezonul viitor, va trebui să repare ce au stricat alţii în ultimii trei ani, perioadă ce include şi un mandat al lui Rednic. „Puriul" s-a revoltat şi i-a urat lui Andone să termine mai sus de locul şase.

„Adevărul": Ce spuneţi despre venirea lui Andone la Dinamo?

Mircea Rednic: E o măsură bună a acţionarilor, îi doresc succes prietenului meu.

El a spus că trebuie să repare ce au stricat alţii în ultimii trei ani. A fost o „săgeată" către dumneavoastră?

Nu ştiu, dar parcă eu în ultimii trei ani am câştigat campionatul cu Dinamo, în 2007. Dacă Ando se referă la sezonul în care eu am terminat pe poziţia a treia, după ce am condus 30 de etape, atunci să ocupe el un loc mai bun decât trei. Oricum, are la dispoziţie un lot mai bun decât al meu. Îi are pe Mărgăritescu, Liviu Ganea, Alexe...

Ando a recunoscut că şefii de la Dinamo nu i-au cerut să cucerească titlul şi Cupa chiar din primul sezon...

Păi, dacă nu are presiune, de ce se mai agită? Nici mie nu mi-au impus să câştig campionatul din „prima", dar tot l-am luat. Şi în ce condiţii: am făcut pregătirea cu un lot şi am început campionatul cu altul.

Are dreptate Andone să fie nemulţumit de lipsa transferurilor?

Treaba lui... În mare, din ce-am văzut, cu mici excepţii, e cam acelaşi lot din sezonul trecut, când Dinamo a încheiat pe şase. Să termine mai bine decât acest loc!

Dumneavoastră ce mai faceţi acum?

Mă uit la meciurile de la Campionatul Mondial, am fost în vacanţă în Belgia, iar de o săptămână sunt în România. Nu mă grăbesc acum să preiau o echipă. Am o ofertă foarte avantajoasă din punct de vedere financiar, dar profesional nu mă atrage. Mai aştept...

Fostul dvs. „secund", Jean Vlădoiu", a preluat FC Argeş...

Chiar l-am şi vizitat la antrenamente. Săracul, e într-o situaţie critică... Nu sunt bani la echipă. Jean a venit el, de acasă, cu apă pentru băieţi, o avea în portbagaj.

„Câinii" au pus colţii pe Giovani

Situaţia neclară din „Ştefan cel Mare" i-a enervat la culme pe suporterii roş-albilor. Aceştia au mers ieri, dis-de-dimineaţă, la stadion şi au scris pe pereţii dimprejurul parcului sportiv „Dinamo" mesaje jignitoare la adresa lui Giovani Becali şi a lui Borcea. „Unde Giovani e, nimic nu e",  „Borcea, Giovani te are la mână" şi „Andone, nu gira hoţii" au fost trimiterile către fostul agent FIFA.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite