Mircea Lucescu e şocat de plecarea Stelei din Ghencea: "Să nu facă asta! MApN ar trebui să ceară o chirie simbolică de 1 leu pe an!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rival istoric al Stelei, Mircea Lucescu e şocat de abandonarea arenei şi devine avocatul roş-albaştrilor, pledând insistent pentru rămânerea echipei în Ghencea.

"Dincolo de ce cred unii şi alţii, eu am fost suporter CCA până când am ajuns jucător la Dinamo", surprinde Mircea Lucescu. Şi avertizează că plecarea Stelei din Ghencea ar echivala cu un dezastru: "Istoria şi tradiţia, care nu se construiesc peste noapte, formează fundamentul pentru glorie şi putere. Iar Steaua şi-a ridicat şi şi-a consolidat numele cu munca unor întregi generaţii de jucători, antrenori, conducători.

Abandonarea stadionului va însemna că pierde tot ce a câştigat de-a lungul atâtor decenii. Să nu facă asta! Să nu facă! Nu poţi să duci pur şi simplu Steaua la Ploieşti sau Piteşti, sau să pui Rapidul să joace în Berceni ori Sportul prin Militari. Distrugem aşa tot ce a fost bun ani la rând. "Stelei ar trebui să i se perceapă chirie un leu în Ghencea. Simbolic!", a declarat Lucescu, conform gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite