Mircea Lucescu are iar chef de viaţă. „Voi conduce din nou”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aproape trei săptămâni de la accident, Mircea Lucescu, antrenorul Şahtiorului, este ericit că a scăpat din ghearele morţii. Tehnicianul "minerilor" a mărturisit că nu se teme să se urce din nou la volan şi că viaţa sa va reveni la normal. Luni va fi externat.

La începutul acestui an, Mircea Lucescu a fost implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia s-a ales cu câteva coaste rupte şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru a I se scoate lichidul care se acumulase în cavitatea toracică. Antrenorul Şahtiorului se simte din ce în ce mai bine şi susţine că este gata de externare. Îi întreabă pe medici în fiecare zi când îl lasă să plece acasă şi se pare că nu mai are de aşteptat mult. "Având în vedere prin ce am trecut, mă simt foarte bine. Sunt în continuare în perioada de recuperare dar sper ca doctorii să mă lase să plec acasă cât mai repede", a spus Mircea Lucescu pentru site-ul oficial al Şahtiorului. Acesta a primit ieri veşti bune: va fi externat cel mai târziu luni. Antrenorul român spune că accidentul mai mult i-a speriat pe apropiaţii săi decât pe el şi este sigur că nu va avea probleme în a se urca din nou la volan. "Voi conduce din nou pentru că nu mi-este deloc frică. Nu sunt neatent la volan, chiar a fost primul accident de acest fel pe care l-am avut. În plus, am văzut cum se apropia tramvaiul şi ştiu că şi cel care conducea mă vuzese. Eram convins că o să oprească...", a explicat tehnicianul "minerilor". "Il Luce" n-a urmărit primul meci pe care Şahtiorul l-a avut în turneul din Emirate, dar este la curent cu tot ce se întâmplă la echipă:" N-am televizor în cameră, altfel m-aş fi uitat. Oricum, oamenii mei sunt concentraţi la treabă şi îmi dau toate detaliile despre evoluţia echipei. Vorbesc în permanenţă la telefon cu secunzii dar şi cu preşedintele".

Şahtior a pierdut la penalty-uri primul amical al anului
Fără Mircea Lucescu, internat în continuare în spital după accidentul de maşină suferit la începutul anului, Şahtior Doneţk se află în această perioadă în Emirate pentru un cantonament de o săptămână. MAI MULTE DETALII AICI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite