Mircea Bornescu negociază cu „U“ Cluj. Ana-Maria Prodan: „Deocamdată doar discuţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul lui Rapid, Mircea Bornescu, se află în negocieri cu Universitatea Cluj, unde este dorit de Florian Walter. Fotbalistul îşi doreşte să plece din Giuleşti, dar singurul impediment rămâne suma de transfer asupra căreia se vor înţelege cele două cluburi

Aflat în conflict cu fanii şi în dizgraţia conducerii, Mircea Bornescu vrea să plece de la Rapid. Unul dintre cluburile care se interesează de serviciile fotbalistului este Universitatea Cluj, conform unor surse apropiate jucătorului. George Copos nu-l mai doreşte în Giuleşti pe fotbalistul adus de la Craiova, iar acesta abia aşteaptă să plece, dar rămâne ca cele două cluburi să ajungă la un consens în privinţa sumei de transfer.

Bornescu are la Rapid un salariu de 180.000 de euro, sumă pe care o cere şi pentru a se transfera la Cluj. Discuţiile cu jucătorul au fost confirmate de impresarul acestuia, Ana-Maria Prodan: „Sunt discuţii cu universitatea Cluj pentru Bornescu, dar deocamdată nu au făcut o ofertă clară în acest sens“, a spus aceasta.

Bornescu, în vârstă de 31 de ani, a jucat în 19 partide pentru Rapid în sezonul recent încheiat, dar în ultima perioadă se află într-un conflict deschis atât cu fanii, cât şi conducerea clubului. 850.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului, conform site-ului german de specialitate transfermarkt.de, dar suma de transfer ar fi mult mai mică în cazul în care cele două cluburi vor ajunge la un acord.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite