Mircea Bornescu, „student“ la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Bornescu
Mircea Bornescu

Mircea Bornescu (foto) îşi doreşte să plece din Giuleşti, dar singurul impediment ar putea rămâne salariul asupra căruia se vor înţelege cele două părţi.

Venirea lui Răzvan Lucescu pe banca Rapidului nu a adus nimic bun în viaţa lui Bornescu. Dacă în „era" Şumudică mai prindea un post de titular, acum, „Pepe" nu mai are nicio şansă de a se afla în primul „11". Fostul selecţioner a dat de înţeles că pentru viitorul sezon, titularul buturilor va fi Coman. Deranjat de statutul de rezervă şi intrat în dizgraţia conducerii, „Pepe" a demarat negocierile atât cu cei de la „U" Cluj, cât şi cu Dinamo. Patronul „studenţilor", Florian Walter şi-l doreşte foarte mult şi este dispus să-i ofere goalkeeperului acelaşi salariul ca în Giuleşti, 180.000 de euro pe sezon.  „Sunt mai multe echipe care-l vor, dar cred că se va duce la Universitatea Cluj. Ei şi-l doresc cel mai mult", au spus surse apropiate jucătorului.

Lazăr vrea un contract „afară"

Încă jucătorul Rapidului până la 30 iunie, Costin Lazăr nu are  de gând să-şi prelungească înţelegerea cu Rapid. Mijlocaşul nu mai vrea să joace în Liga I şi aşteaptă să apară oferte din străinătate. „Nu vreau să mai continui în Giuleşti din motive personale, chiar dacă aveam unul dintre cele mai mari salarii. Vreau să-mi găsesc o echipă din străinătate, nu din România. Momentan nu am nicio ofertă concretă", a spus Lazăr. De asemenea, nici Marius Constantin nu mai este dorit la echipă şi se gândeşte să plece chiar dacă mai are contract încă doi ani. „Prefer să renunţ la bani şi să plec la un alt club. Stau acasă de trei luni. Fizic nu mai sunt la acelaşi nivel, dar fotbalul nu se uită", a spus fundaşul. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite