Mircea Bornescu, exclus din lotul Rapidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surpriză în tabăra giuleştenilor înaintea derby-ului cu Steaua: stafful tehnic a luat decizia de a nu-i include în lot pe doi dintre jucătorii cu nume ai Rapidului.

Este vorba de goalkeeperul Mircea Bornescu şi mijlocaşul Carlos Cesinha, care nu vor fi nici măcar pe bancă în derby-ul cu rivala din Ghencea.

Mircea Bornescu a explicat motivul pentru care crede că a fost trecut pe linie moartă pentru meciul cu Steaua, chiar în ziua în care împlineşte 31 de ani, considerând că totul i se trage de la apropierea faţă de galerie, ai cărei membri i-ar fi înjurat la finalul meciului cu Pandurii pe preşedintele Dinu Gheorghe şi pe coechipeirii goalkeeperului, Dani Coman şi Costin Lazăr: "Mi s-a explicat că motivul pentru care am fost exclus este acela că am salutat la Severin galeria care i-a înjurat pe Coman. Probabil se căuta un motiv să fiu pedepsit. Sunt foarte supărat, dar asta este".

Marian Rada a explicat motivul pentru care l-a scos din lotul pentru meciul cu Steaua pe Mircea Bornescu: "Am trei portari valoroşi şi vreau să-i dau o şansă şi lui Straton. Când am avut nevoie de el şi-a făcut treaba foarte bine. L-am păstrat în lot pentru a-l introduce în atmosfera echipei. La meciul viitor este posibil să stea altcineva pe tuşă şi să intre Straton în poartă".


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite