Mircea Bornescu: „Ne certăm pentru binele Rapidului!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bornescu aşteaptă momentul chemării sale la naţională
Bornescu aşteaptă momentul chemării sale la naţională

Bornescu pune disputele dintre el şi colegi pe seama ambiţiei. La meciul cu FC Timişoara, Spadacio i-a reproşat în văzul lumii lui Bornescu golul doi primit, care a dus la eşecul giuleştenilor. Portarul nu-i poartă ranchiună colegului său.

„Adevărul": Mircea, a fost scandal între tine şi Spadacio?

Nu, n-a fost. De ce, pentru că mi-a reproşat pe teren? Asta se întâmplă peste tot. Noi jucăm fotbal, ne dăruim, şi vrem rezultate. Dacă ne certăm, înseamnă că ne pasă de Rapid, că vrem performanţă. Dacă toată lumea era liniştită după meciul cu Timişoara, atunci, pentru noi, acest club nu însemna nimic!

Eşecul cu Timişoara va cântări decisiv pentru Rapid?

Cu siguranţă nu. E doar un meci pierdut, noi trebuie să ne concentrăm şi să ne revenim cât mai repede. Trebuie să fim cu toţii uniţi, pentru că suntem abia la începutul campionatului.

Se vorbeşte de titlu...

Va fi foarte greu să luăm titlul şi acum e prea devreme să vorbim despre asta. Atmosfera de la echipă a fost extraordinară, dar păcat de acest rezultat cu Timişoara...

Care mai este relaţia ta cu Coman?

Dani este un băiat extraordinar şi cu o experienţă foarte mare. Am multe de învăţat de la el. Vine şi mă felicită după fiecare meci şi discută cu mine, ne sfătuim.

Totuşi, amândoi vreţi să fiţi titulari...

Concurenţa noastră este una pozitivă, care va ajuta Rapidul să aibă performanţă. Este una în beneficiul Rapidului şi al suporterilor. Dani Coman mă ţine mereu „în priză", şi la antrenamente, şi la meciuri. Probabil e valabilă şi reciproca. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite