Mircea Sandu se întâlneşte miercuri cu liderii suporterilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir (stânga) şi Mircea Sandu
Dumitru Dragomir (stânga) şi Mircea Sandu

Preşedintele FRF Mircea Sandu se va întâlni, miercuri, la ora 10.00, la Casa Fotbalului cu liderii galeriilor şi conducătorii ligilor suporterilor din primele două eşaloane, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

"Casa Fotbalului va găzdui în ziua de 14 martie, de la ora 10.00, o întrevedere a preşedintelui FRF, domnul Mircea Sandu, cu liderii galeriilor/Ligii Suporterilor mai multor cluburi din Ligile I şi a II-a, cărora li s-au şi trimis invitaţii în acest sens", se menţionează pe site-ul citat.

Conform FRF, iniţiativa are ca scop readucerea unei atmosfere civilizate pe stadioanele din România. "Acţiunea este menită să dinamizeze, prin idei şi iniţiative, activitatea Fan Clubului echipei naţionale, dar şi să supună dezbaterii problematica unei atmosfere civilizate şi normale pe stadioane, atât la meciurile echipei noastre naţionale în proxima campanie de calificare la Cupa Mondială FIFA 2014, cât şi la jocurile din campionatul intern. Dorim, totodată, să dezbatem cu reprezentanţii suporterilor chestiuni de legislaţie internă şi să desluşim modul în care va trebui acţionat în vederea asigurării normalităţii pe stadioanele româneşti", se mai arată pe site-ul FRF.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite