Mircea Sandu: "Am făcut multe pentru ţară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşdintele FRF susţine că nu are niciun motiv să-şi dea demisia, chiar dacă este contestat de suporteri.

Preşedintele FRF Mircea Sandu a vorbit despre incidentele de la meciul România - Uruguay. "Cei de la firma BGS au fost provocaţi. Nu bannerele Ştiinţa nu moare sau FRF egal nu ştiu ce au fost problema, ci faptul că anumiţi spectatori au incitat. Eu nu am dat niciun telefon să se intervină".

Contestat de foarte mulţi suporteri, Mircea Sandu a încercat să pară dezamăgit. "Sunt mâhnit că muncesc foarte mult şi nu mi se recunosc meritele. Am făcut multe pentru ţară. Eu sunt mai liberal şi mai democrat decât mulţi conducători din ţara asta", a declarat preşedintele FRF la DigiSport. "În afară de jigniri, oamenii pot să scandeze. Jos Mircea Sandu nu e o jignire. Eu indiferent ce aş face pentru fotbalul ăsta, presa n-o să mă laude niciodată. Presa are o mare influenţă în legătură cu aceste contestări. Înţeleg că pe 24 martie o să fie un miting autorizat împotriva mea. Să fie sănătoşi!", consideră Naşu.

"Cu Mitică Dragomir am avut o diferenţă de opinii. Ar fi vrut ca, la propunerea cluburilor, la procesul de licenţiere să nu se ia în calcul doi ani datoriile Eu nu am fost de acord", a mai spus preşedintele FRF.

"Meciul cu Andorra de pe 11 septembrie se va juca la Ploieşti. Cu Olanda jucăm pe Arena Naţională. Vom juca şi la Cluj"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite