Mircea Rednic: "Dolha a făcut un meci mare contra noastră"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic (dreapta) şi secundul său, Mihai Teja, au emoţii pentru viitorul lor la Petrolul
Mircea Rednic (dreapta) şi secundul său, Mihai Teja, au emoţii pentru viitorul lor la Petrolul

Tehnicianul Petrolului Ploieşti, Mircea Rednic, a declarat că remiza din partida cu Gloria Bistriţa, scor 1-1, în etapa a IX-a a Ligii I, este nemeritată.

"A fost un meci pe care l-am dominat, ne-am creat foarte multe ocazii, dar am ratat cu uşurinţă şi nu-mi explic. E adevărat că Dolha a făcut un meci foarte bun, dar la ce ocazii am avut trebuia să mai marcăm 2-3 goluri. A fost lipsă de concentrare şi de calitate în unele faze. Am primit un gol stupid, care putea fi uşor evitat. Am pierdut două puncte pe mâna noastră. Avem obligaţia să câştigăm fiecare meci, nu ne mai mulţumeşte o remiză. Dacă nu înscrii, fotbalul te pedepseşte. Eu cred că este un rezultat nemeritat", a declarat Rednic.

Antrenorul Gloriei, Nicolae Manea, consideră că punctul obţinut este bun, mai ales că echipa adversă nu concepea să nu câştige: "Petrolul a dominat categoric prima repriză, iar la pauză am avut o discuţie cu jucătorii şi le-am spus că sunt total nemulţumit de prestaţia lor, fără vlagă, fără dorinţă. Repriza a doua a fost altceva, au arătat altă dăruire şi cu puţină şansă puteam să câştiăm. Mă declar mulţumit, e un rezultat echitabil. De la începutul campionatului nu e meci ca arbitri să nu greşească împotriva noastră. E rea voinţă, neputinţă sau neştiinţă, nu ştiu. Şi acum lor le dădea fault, ori nouă nu. E bun şi un punct, mai ales că Petrolul nu concepea să nu câştige".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite