Mircea Rădulescu: "Piţurcă va promova nişte jucători de la tineretul lui Săndoi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, este convins că Victor Piţurcă este omul potrivit pentru reconstrucţia naţionalei.

"Piţurcă este ca antrenor şi ca om extrem de realist şi nu trebuie să aduc argumente, pentru că toată lumea îl ştie aşa cum este. Un antrenor al echipei naţionale ştie că cel mai important meci este cel care vine. Primul meci este extrem de important pentru Victor Piţurcă. Îşi va studia adversarul şi va face bine pregătirea acestei partidei. Numai în acest fel pot apărea şi rezultatele şi cu siguranţă în meciurile care au mai rămas din această campanie, Piţurcă va încerca să obţină maximul şi să sperăm că putem ajunge să jucăm un baraj.

Cu o astfel de abordare noi putem să ne legăm speranţele de actuala campanie ca şi de reformarea echipei naţionale pe nişte criterii mai sigure. Ne putem baza pe echipă şi ştiam că jocul echipei nu are cum să te înşele. Piţurcă va încuraja cîţiva tineri veniţi de la echipa lui Săndoi şi cu siguranţă va încerca consolidarea acestei echipei naţionale", a precizat Mircea Rădulescu la Radio GSP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite