VIDEO Mircea Lucescu a ucis campionatul, are 10 victorii din 10 meciuri! Șahtior a ratat două penaltyuri. Il Luce: "Trebuia să fie 6-2"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Șahtior conduce autoritar în Ucraina după 10 etape, iar Mircea Lucescu a bifat numai succese, 13 la număr, în acest sezon.

Șahtior a jucat ieri cu Dnepr, echipă pregătită de Juande Ramos, și care se afla la șase puncte de Șahtior. Oaspeții au deschis scorul, însă minerii lui Lucescu au întors meciul datorită golurilor marcate de armeanul Mkhtiaryan (min 19) și de croatul Srna (min 80).În plus, Fernandinho (min 47) și Luiz Adriano (min 61) au ratat două lovituri de pedeapsă. "Ambele au fost corect acordate. La cum s-a jucat, trebuia să câștigăm cu 6-2", a spus Lucescu după meci.

AICI AI REZUMATUL PARTIDEI.

În acest meci, Răzvan Raț a jucat toate cele 90 de minute. Emoțiile continuă azi în familia Lucescu, Răzvan are meci seara în Qatar și încearcă să obțină prima victorie acasă.

În acest sezon Mircea Lucescu a obținut 13 victorii din 13 meciuri jucate (10 în campionat, unul în Cupă, unul în Supercupă și unul în Liga Campionilor).

Marți va avea însă cel mai greu examen, Șahtior se deplasează la Torino pentru confruntarea cu Juventus din LIga Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite