Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, chemaţi să dea socoteală în Parlamentul României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Ciobanu (FOTO: vestic.ro)
Gheorghe Ciobanu (FOTO: vestic.ro)

Deputaţii PDL Gheorghe Ciobanu, fost preşedinte la Poli Timişoara, şi Alin Popoviciu, fost membru în CA al aceleiaşi echipe, vor cere conducerii Camerei Deputaţilor să aprobe înfiinţarea unei comisii de anchetă referitoare la retrogradarea echipelor FC Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa din campionatul Ligii I.

"Noi dorim ca FRF şi LPF, care sunt stat în stat în acest moment, să răspundă şi ele în faţa cuiva. Sunt prea multe nereguli în fotbalul românesc, pentru care nimeni nu dă socoteală. Prea s-au îmbogăţit unii în aceste organisme, bani de care nu dau socoteală", a declarat Ciobanu.

Buşoi a cerut în plenul Parlamentului European readucerea Timişoarei în Liga I

De asemenea, europarlamentarul liberal Cristian Buşoi a cerut, luni seara, în plenul Parlamentului European, readucerea echipei FC Timişoara în elita fotbalului naţional şi european. "Recent, echipa Poli Timişoara, care a terminat campionatul pe locul 2 în România şi care urma să joace în Liga Campionilor, a fost retrogradată în Liga a III-a printr-o decizie la masa verde. Această decizie profund nedreaptă va afecta sutele de mii de fani ai echipei timişorene. Fac un apel şi de la aceasta tribună către autorităţile din fotbalul din România să corecteze această decizie şi să permită echipei Poli Timişoara să rămână în prim planul fotbalului romanesc şi european", a spus europarlamentarul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite