Mircea Sandu a ajuns la DNA! Avocatul său: "Vom depune la dosar 1.111 pagini care vor dovedi temeinicia deciziei în cazul Universităţii Craiova!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mircea sandu
mircea sandu

Mircea Sandu a ajuns la DNA. "Am venit să depunem nişte acte. În functţie de ce vorbim cu procurorii discutăm şi noi după", a spus Naşu. "Vom depune la dosar 1.111 pagini care vor dovedi temeinicia deciziei în cazul Universităţii Craiova, a declarat avocatul său, Cristian Ene.

Direcţia Naţională Anticorupţie cercetează cazul "Dezafilierea Universităţii Craiova", iar azi au venit în faţa procurorilor Victor Piţurcă şi Mircea Sandu.

Adrian Mititelu a acuzat că Piţurcă, căruia oltenii trebuie să-i dea 7 milioane de euro despăgubiri conform hotărârii comisiilor federale, ar avut o înţelegere cu preşedintele FRF prin care echipei să-i poată fi luaţi jucătorii. Comitetul Executiv a decis dezafilierea clubului din Bănie şi Mititelu a pierdut 39 de fotbalişti pe care nu a primit niciun ban.

Mircea Sandu este acuzat de abuz în serviciu şi de sustragere de bunuri de sub sechestru şi riscă o pedeapsă cuprinsă între şase luni şi 15 ani de închisoare în cazul în care se dovedeşte că este vinovat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite