Minteuan nu-l lasă pe Cadu la Galata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hagi îl vrea pe Cadu la Galatasaray. Oficialii ardelenilor au anunţat că sunt dispuşi să-i dea drumul fundaşului portughez pentru o sumă apropiată de trei milioane de euro. Clujenii şi turcii vor discuta în aceste zile pe marginea transferului, lucru cu care nu este de acord antrenorul CFR-ului, Alin Minteuan.

Tehnicianul a mărturisit pentru „Adevărul" că se opune cu vehemenţă cedării lui Cadu. „Nici nu are rost să vorbim despre un transfer pentru că nu se pune problema despărţirii de Cadu. Este căpitanul echipei, jucător determinant din toate punctele de vedere pentru noi şi nu concep să plece. Nu putem să‑l lăsăm la turci. Repet, nu se pune problema ca el să se transfere de la CFR", a spus Minteuan.

Bucuros pentru Bud

Jurnaliştii turci au scris despre interesul Galatei lui Hagi pentru apărătorul lusitan încă din vară. Atunci, clujenii nu l-au lăsat pe Cadu la Istanbul pentru că aveau nevoie de el în meciurile din Liga Campionailor. Dincolo de grijile pe care le are cu posibila mutare a lui Cadu la Galata, Alin Minteuan are şi motive de bucurie. Echipa sa a câştigat primul amical din cantonamentul din Antalya, scor 13-1, contra olandezilor de la FC Horst (ultimul loc din grupa D a ligii a V-a). „A fost un antrenament bun. Mă bucur pentru Bud că a marcat de cinci ori şi şi-a recăpătat încrederea în el. Un plus pentru cei trei juniori, Mocan, Păun şi Negruţ, pe care îi voi lua şi în al doilea stagiu de pregătire. Vreau să ne bazăm pe ei în viitor", a explicat tehnicianul campioanei.

" Nu putem să-l lăsăm pe Cadu la Galata. Face parte din scheletul CFR-ului. "
Alin Minteuan antrenor CFR Cluj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite