Minteuan: „Vom avea mai mulţi suporteri decât U, pentru că pe ei nu-i lăsăm să vină la stadion“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui CFR Cluj, Alin Minteuan, spune că nu-i este frică de faptul că la meciul de mâine pe stadion vor fi mai mulţi susţinători ai Universităţii, deoarece aceştia nu vor fi lăsaţi să intre pe stadion. Tehnicianul spune că principalele pericole din tabăra adversă sunt Niculescu, Cristea şi Boştină

„Nu ştiu dacă putem vorbi despre favoriţi. U are jucători buni, experimentaţi, precum Niculescu, care din păcate şi anul trecut a marcat împotriva noastră. Mai sunt Cristea sau Boştină. Nu ştiu dacă U e echipa momentului, ar trebui să se uite în clasament să vadă că deocamdată sunt sub noi. Sper să nu fie incidente şi spectatorii să înţeleagă că e un meci de fotbal. Dacă vom învinge mâine poate se va trece peste anumite momente dificile din acest sezon. Cred că noi vom avea mai mulţi suporteri, pentru că jucăm acasă şi îi vom împiedica să vină la stadion“, spune Minteuan.

Tehnicianul îşi avertizează jucătorii că singura variantă pentru ei este victoria, care ar putea spăla puţin din ruşinea acestui sezon, complet ratat de clubul din Gruia. „E, într-adevăr, cel mai important meci nu doar pentru suporteri, ci şi pentru echipă, jucători şi conducere, e un derby comparabil cu cele bucureştene dintre Steaua şi Dinamo. Mă gândesc doar la victorie, acesta e singurul rezultat care ne interesează. Sper ca toţi jucătorii mei să înţeleagă că acest meci este unul deosebit, chiar dacă nu prea am avut timp la dispoziţie să ne gândim la acest lucru“, a conchis acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite