Minteuan: "Mă deranjează când suntem acuzați de blat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Alin Minteuan, a declarat la finalul partidei în care echipa sa a remizat, scor 2-2, cu Gloria Bistrița, că nu s-a pus problema de blat la acest meci și este deranjat de atitudinea fanilor

"Au fost două reprize total diferite, în prima CFR s-a mulțumit cu puțin, după victoria cu Dinamo o parte din ei m-au dezamăgit total, în a doua parte am fost o altă echipă, puteam câștiga jocul dar neșansa a făcut să nu reușim acest lucru. Din păcate nici publicul nu ne mai ajută, toată lumea este resemnată după acest parcurs mai dificil. La pauză le-am spus că s-au făcut suficient de rușine. Normal că mă deranjează când se vorbește de blat și aici mă refer la galerie.

Ei încurajează echipa atunci când merge, deși ar trebui să fie mereu alături de ea. Totul depinde de Bastos dacă va juca sau nu, deocamdată atitudinea lui la antrenamente este total greșită. Mai sunt și alți jucători care nu înțeleg că la CFR se pot pregăti bine și pot juca. Unii încă visează și din păcate îi trag și pe ceilalți în jos. La noi în România orice e posibil, nu știu dacă Timișoara va primi sau nu licența", a declarat acesta.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite