Minteuan: "Gestul lui Bastos a fost de maidan"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Alin Minteuan, a declarat că inclusiv el este vinovat pentru situaţia în care a ajuns echipa şi a catalogat gestul lui Bastos, care le-a arătat spectatorilor degetul mijlociu, drept unul de maidan

Nu ştiu de ce am jucat atât de slab, sunt surprins şi dezamăgit, nu înţeleg cum te poţi prezenta în halul acesta. Sunt extrem de supărat, am încercat şi la pauză să schimb ceva, dar nu am reuşit şi am rămas în aceaşi stare ca în prima parte. Reacţia suporterilor este normală, echipa a arătat că nu merită nici locul pe care suntem. Bastos a făcut un gest de maidan, nu se poate ca un jucător să fie preocupat de alte lucruri şi nu de cele din teren. A fost un gest urât.

Probabil că nici jucătorii nu mai sunt motivaţi pe acest final de campionat, dar fiecare trebuie să găsească resurse şi chiar dacă nu mai avem şanse la niciun obiectiv, trebuie să ne dorim să învingem. Toate echipele din faţa noastră s-au îndepărtat, jucăm să adunăm puncte dar se pare că nici asta nu îi mai motivează pe jucători. Efectiv nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat.

Nu am de ce să nu continuu la CFR, ăsta este fotbalul. Oţelul are un antrenor bun, arată ca o echipă, astăzi a fost net superioară CFR-ului, lupta rămâne deschisă acolo sus. Nu ştiu dacă asta este valoarea, contează atitudinea, altfel eu le pot cere orice, totul pleacă de la mentalitatea de a fi profesionist, trebuie să dea totul pe teren pentru că de asta sunt plătiţi. Probabil şi eu sunt vinovat", a declarat acesta.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite