Mincă e al CFR-ului, dar s-a prezentat la reunirea Braşovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mincă a fost prezent la reunirea „stegarilor“
Mincă a fost prezent la reunirea „stegarilor“

Chiar dacă a semnat deja un angajament cu CFR Cluj, valabil din vară, portarul Mihai Mincă a venit la pregătirile "galben-negrilor", cu care mai are contract până la finalul sezonului.

Toni Conceicao îi va avea ca secunzi pe Daniel Isăilă (principal în tur) şi Luis Baltazar, Andrei Şanta se va ocupa de pregătirea portarilor, iar Joao Renato va fi preparator fizic.

Iată lotul pe care l-a avut la reunire Toni Conceicao:

Mihai Mincă, Gabriel Kajcsa, Traian Marc - portari

Ionuţ Voicu, Peter Majernick, Daniel Bălaşa, Cristian Ionescu, Adrian Rusu, Cristian Oros, Laurenţiu Dumitru, Darius Drăgan - fundaşi

Robert Ilyes, Marian Cristescu, Alexandru Chipciu, Wiliams, Alexandru Mateiu, Valentin Bădoi, Dejan Martinovic, Nuno Viveiros - mijlocaşi

Atilla Hadnagy, Cătălin Dedu, Valentin Badea, Cosmin Năstăsie - atacanţi

Cantonament în Antalya

Toni Conceicao a programat antrenamente la Braşov până pe data de 22 ianuarie, când se va pleca în Antalya, pentru un stagiu de pregătire ce va dura 17 zile. În Turcia, braşovenii vor avea programate 5 meciuri de verificare, dintre care două au fost stabilite deja, cu FK Zeta (Muntenegru, pe 5 februarie) şi cu Slavia Sofia (Bulgaria, pe 8 februarie). "Vreau să facem un grup mai unit la FC Braşov, cu jucătorii care sunt acum, dar şi cu cei pe care îi vom aduce. Rezultatele din amicale nu sunt cele mai importante, dar ne va bucura dacă vom câştiga", a spus Conceicao.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite