Mihalcea: "Sper să ne luăm revanşa în faţa Rapidului în Cupă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei Astra Ploieşti, Adrian Mihalcea speră ca formaţia sa să îşi ia revanşa în întâlnirea cu Rapid, programată, joi, în optimile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după înfrângerea suferită în campionat.

"Chiar dacă un meci de Cupă nu se compară cu unul de campionat, avem o revanşă de luat în faţa Rapidului şi sper să o facem joi seara. Ca să devenim o echipă cu pretenţii, trebuie să ne propunem rezultate bune în compania celor mari. Cei de la Rapid plâng doar că au probleme cu banii. La nivelul lor, dacă iau un salariu, pot trăi liniştiţi două luni", a spus Mihalcea.

Titularii echipei Astra nu vor fi menajaţi în meciul cu Rapid din Cupa României, susţine antrenorul secund Gabriel Manu. "Nu vrem să se repete accidentul din campionat, din Giuleşti. Va fi un meci greu, dar nu este imposibil să ne calificăm. Nu ne mulţumeşte statutul de echipă mică. Nu vom alinia echipa secundă. Dacă cei de la Rapid o fac, e problema lor. Vor fi mulţi rapidişti la meci, dar sper ca noi să avem un aliat în plus în suprafaţa de joc. După ce trecem de Rapid, vreau să-mi întâlnesc tatăl (n.r. - Ion Manu, antrenorul cu portarii al echipei Dinamo) într-un joc cu Dinamo", a adăugat Gabriel Manu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite