Mihai Stoica îşi laudă jucătorii de la Unirea Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica, managerul general al Unirii Urziceni, şi-a descris jucătorii ca pe nişte eroi pe site-ul personal, mmstoica.ro.

Stoica a scris despre fotbaliştii esenţiali ai echipei. "Galamaz a jucat mereu cu tampoane la jambiere pentru a nu-şi lăsa echipa în 10 nici macar un minut dacă se loveşte la nas şi trebuie oprită sângerarea. Alţii ies pe margine şi aşteaptă intervenţia medicului. Gala, nu!
Maftei s-a ales cu un urias Y din copci pe tâmplă de la ultimul meci. Ce dacă era 4-0 pentru noi şi mai erau 5 minute? Toţi ştim ce înseamnă  a te feri. Maftei, nu.
Semedo a jucat în decembrie cu picioarele degerate. A purtat papuci o săptămână. Era mai frig la Piatra Neamţ decât la Lisabona. Cei obişnuiţi cu o clima blândă evita meciurile pe terenuri îngheţate la -5 grade. Seme, nu.
Onofraş i-a stricat ghetele lui Cristescu la meciul cu Braşov. Cu capul. Doar 3 copci. Dar şi 3 puncte. Oricine ar fi cerut schimbare. Ono, nu.
Frunză, în ultimele 5 minute ale jocului cu Rapid din tur, a facut 8 sprinturi. După meci, a rămas minute bune întins pe gazon. Oricine, la 31 ani s-ar fi menajat. Frunză, nu.
Bilaşco a fost mai încercat ca Sobi Ceh. După meci, cei mai multi care încasează se lamentează. Bilă, nu", a scris Mihai Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite