Mihai Stoica: "Vom avea suporteri la Sofia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica (dreapta) nu se mai bucură de încrederea lui Becali şi Levy (stânga)
Mihai Stoica (dreapta) nu se mai bucură de încrederea lui Becali şi Levy (stânga)

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a vorbit despre prezenţa fanilor roş-albaştri la jocul retur cu ŢSKA, de la Sofia.

"Vor fi suporteri la Sofia, dar nu foarte mulţi. Nu va face deplasarea Peluza Nord, e o hotărîre pe care au luat-o de mult şi pe care nu şi-o schimbă, indiferent de rezultatul din tur. Ne interesează să cîştigăm ultimul meci pe care îl vom disputa pe teren propriu în afara Bucureştiului, la Ploieşti, contra lui FCM Tîrgu-Mureş, apoi sper să semnăm un contract cu National Arena.

Nu a fost comod să ne mutăm de pe un stadion pe altul. Nu au fost incidente de natură să trimită Steaua să joace pe alte stadioane, dar am fost nevoiţi să jucăm la Constanţa, la Ploieşti... Ar trebui ca astfel de decizii să nu se mai ia, poate o amendă este mai normală. Nu e normal ca un club care dovedeşte cu acte că şi-a luat măsuri să evite incidente să păţească aşa ceva. Avem contracte cu firme de pază, din moment ce externalizezi aceste probleme, nu e normal să o păţească tot clubul care organizează meciurile", a spus Mihai Stoica la "Fanatik Show",conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite