Mihai Stoica: "Suntem outsideri în partida cu Napoli"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al Stelei crede că Lăctuş va avea probleme în a face o echipă competitivă din cauza accidentărilor din lot.

Mihai Stoica a precizat că Steaua este outsider în meciul de săptămâna viitoare cu Napoli, din grupa K a Ligii Europa. "Noi suntem outsideri în partida cu Napoli, pentru că întâlnim o echipă în mare formă şi cu jucători de mare valoare. Totuşi, Steaua a reuşit tot timpul evoluţii bune în Europa şi avem încredere în şansele noastre. Suntem şi într-o situaţie destul de delicată, pentru că astăzi ni s-a accidentat căpitanul (n.r. - Cristian Tănase) şi a devenit incert pentru partida de la Napoli. Cu siguranţă Marius Lăcătuş va avea probleme în alcătuirea echipei, însă noi românii ştim să strângem rândurile atunci când este greu", a adăugat oficialul stelist.

Stoica a mai spus că planurile Stelei pentru perioada de iarnă sunt de completare a lotului. "Însă asta nu înseamnă că un jucător nu va pleca dacă va primi o ofertă bună atât pentru el cât şi pentru club", a adăugat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite