Mihai Stoica: "Sunt răzbunător şi arogant! Sunt ca vârful Omu sau Moldoveanu pe lângă Kilimanjaro!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Mihai Stoica nu mai are niciun angajament în fotbal, în acest moment, cu excepţia unei televiziuni de sport, iar în această situaţie îşi permite să fie cât se poate de sincer. Fostul manager al Unirii Urziceni recunoaşte ceea ce s-a scris de multe ori despre caracterul său.

"Sînt singurul manager cu două echipe în Champions League, cu trei calificări în Primăvara Europeană. Nu am niciun prieten în lumea fotbalului. Am relaţii civilizate, de simpatie, poate, dar niciun prieten pentru că în această lume eşti mereu în război, chiar dacă fără arme. Sînt răzbunător! Nu în stil mafiot! Dar întotdeauna caut să mă răzbun dacă cineva mi-a făcut ceva", a afirmat fostul manager al Stelei.

"Mă opreşte lumea, mă recunosc toţi oriunde m-aş duce. Sînt un brand! În clasa întâi se băteau care să stea cu mine în bancă, eram popular. Sînt ca vîrful Omu sau Moldoveanu pe lîngă Kilimanjaro! Da, sînt infatuat şi arogant, dar îmi place! Sînt charismatic!", crede Meme.

"Mi-am făcut contul pentru că îşi făcuse altcineva unul cu numele meu, cu poze de-alea mele şi m-a enervat. Am aflat că era un puşti. Aşa că mi-am făcut unul real, care m-a prins. E comod, relaxant", a declarat Mihai Stoica pentru Cancan, despre contul său de Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite