Mihai Stoica: "Nu ne gândim la latura economică, ci la cea sportivă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica, managerul general al Unirii Urziceni, a declarat la plecarea în Rusia, pentru manşa a doua a meciului cu Zenit St. Petresburg, că are încrederea în jucătorii săi că vor face tot posibilul să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor.

Oficialul ialomiţean a precizat că jucătorii nu se gândesc la latura financiară, ci doar la cea sportivă. "Sunt convins că jucătorii vor evolua cu determinarea cu care au făcut-o în toate partidele de până acum. Vor da tot, de asta sunt sigur. Orice jucător ar veni la Unirea s-ar molipsi de la acşti fotbalişti formidabili. Nu ne gândim acum la... partea economică, ne gândim pe partea sportivă", a declarat Mihai Stoica la plecarea Unirii spre Rusia.

Unirea Urziceni joacă miercuri, de la ora 19.30, la Sankt Petersburg, manşa doua din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor cu echipa Zenit, liderul detaşat al campionatului rus. În tur, la Bucurelti, s-a înregistrat scorul de 0-0. Dacă vor reuşi să-i elimine pe ruşi, Unirea va juca în play-off Ligii Campionilor. Dacă vor terece şi de play-off se califică în grupele Ligii Campionilor, dacă nu, vor juca direct în grupele Ligii Europa. În caz că vor fi eliminaţi de Zenit, Unirea va juca play-off-ul pentru Liga Europa unde nu vor fi cap de serie.

Calificarea măcar în Liga Europa le-ar aduce în buget ialomiţenilor suma de 900.000 de euro. "Situaţia financiară este delicată", a declarat săptămâna trecută Mihai Stoica. Jucătorii nu şi-au mai primit banii de mai multe luni, având restanţe încă de anul trecut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite