Mihai Stoica: "Mai aşteptăm câteva zile cu Moraes!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica a comentat posibilele transferuri ale echipei din Ghencea din această pauză competiţională, detaliind în special situaţia lui Junior Moraes.

"Nu ne apucăm să aruncăm cu banii. Moraes e un jucător interesant, dar nu vom lua jucători oricum. Preferăm să mai aşteptăm cîteva zile să nu păţim ce am păţit în alte cazuri, cu jucători slab pregătiţi care s-au accidentat şi apoi nu au mai prins echipa. Mai aşteptăm cîteva zile să vedem cum decurge acest transfer. Dacă nu iese, atunci avem câteva soluţii de rezervă, ceva mai uşor de rezolvat", a spus Mihai Stoica în cadrul unei conferinţe de presă.


"Dacă mai aducem un portar şi un atacant atunci sîntem dublaţi pe toate posturile şi putem să jucăm aşa cum ne dorim şi cum îşi doresc şi suporterii. Steaua o să revină în curînd în fruntea campionatului, vă promit!", a mai spus oficialul din Ghencea.

"Pentru postul de portar avem deja pe cineva în vizor, sper să rezolvăm pînă mîine. Cert este că din campionatul intern e mai uşor să aducem jucători, pentru că toţi îşi doresc să joace la Steaua. Chiar şi în afară, Steaua e cel mai cunoscut brand din România, deci putem atrage jucători de valoare", a declarat MM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite