Mihai Stoica: "Mă sperie distanţa faţă de Timişoara şi cea faţă de Oţelul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica a dat indicaţii din spatele lui Lăcătuş Foto: M. Vilău
Mihai Stoica a dat indicaţii din spatele lui Lăcătuş Foto: M. Vilău

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, după victoria din meciul cu Universitatea Cluj, scor 3-0, că îl sperie distanţa la care gruparea din Bulevardul Ghencea se află în clasament în spatele formaţiilor Oţelul Galaţi (10 puncte) şi FC Timişoara (5 puncte).

"Din păcate în campionat ne clasăm sub aşteptări, chiar şi cu victoria reconfortantă de astăzi, însă cred că din ce am văzut eu în ultimele meciuri cred că jucăm din ce în ce mai bine, iar acest lucru este îmbucurător. În pauza competiţională va trebui să completăm lotul, dar n-ar trebui să fie schimbări substanţiale, iar dacă vom face şi o pregătire foarte bună, atunci chiar am încredere că putem realiza multe în partea a doua. Ceea ce mă linişteşte este că suntem la o distanţă bună faţă de echipele importante, Dinamo şi Rapid, dar mă sperie distanţa faţă de Timişoara, de cinci puncte şi cea faţă de Oţelul, 10 puncte. Distanţa faţă de lider va fi foarte greu de recuperat", a spus Stoica.


Formaţia Steaua Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al anului 2010 şi al etapei a XVIII-a a Ligii I, prima a returului actualului sezon competiţional.

Steaua a încheiat anul pe locul 7 al clasamentului Ligii I, cu 29 de puncte, în timp ce liderul Oţelul Galaţi are 39 de puncte, iar FC Timişoara (locul 2) are 34 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite