VIDEO Mihai Stoica, atac murdar la Alin Buzărin: "Un retardat". EXCLUSIV Dragomir: "Meme are nevoie de ajutor medical"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica  FOTO: Cosmin Iftode
Mihai Stoica FOTO: Cosmin Iftode

Managerul Stelei a ieșit din nou în decor, folosind un limbaj degradant pentru un conducător de club. Ținta lui a fost Alin Buzărin, senior editor la ProSport. Mitică Dragomir aşteaptă sesizarea lui Buzărin pentru a-l suspenda pe Meme un an sau doi!

Dialogul incredibil s-a petrecut în timpul unei emisiuni de la Sport.ro, în care Alin Buzărin era invitat, iar Mihai Stoica a intervenit prin telefon. Managerul Stelei și-a pierdut cumpătul și a trecut la jigniri de cea mai joasă speță, moment în care a fost scos din emisiune.

În urma acestei intervenții, ProSportul a hotărât să-l cenzureze în paginile ziarului, urmând ca Meme să mai apără doar sub titulatura de "unul dintre managerii Stelei".

Mihai Stoica a avut un comentariu de făcut și la această decizie, prin intermediul facebookului. "Wow, ce rebeli...mai rămâne sa protesteze buzărin și să nu mai bea niciodata Colinele Tutovei...deshidratare zic!!! :)))" Într-o altă postare, el mai spune: "Păi dacă nu tăiau legatura, îl dezintegram pe lingăul ăla zbanghiu...ce viteaz era el dupa ce mi-au închis, ce se mai războia el, ce stroe buzescu neinteles...awwwww"

Totul a pornit de la o declaraţie a lui Meme care i-a cerut lui Dumitru Dragomir să nu-şi mai dea cu părerea despre Steaua, după ce preşedintele LPF îşi exprimase îngrijorarea că pe Reghecampf nu-l apucă paltonul la Steaua. Meme l-a atacat pe Mitică, iar Buzărin a spus că e opinia lui Dragomir, greşită sau nu. "Adevărul" a discutat azi şi cu preşedintele LPF, care l-a înfundat pe Mihai Stoica: "Astfel de oameni au nevoie urgent de un ajutor medical obligatoriu. Dacă Buzărin trimite o hârtie la Ligă, Meme poate fi suspendat un an-doi. Cât despre mine, îi transmit că am voie să-mi dau cu părerea despre orice din fotbalul profesionist românesc"

Urmărește dialogul incredibil de la Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite