Mihai Costea a luat-o pe urmele fratelui său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Costea (dreapta) şi Raul Rusescu
Mihai Costea (dreapta) şi Raul Rusescu

Evoluţiile lor de pe teren sunt tot mai penibile, dar fraţii Costea reuşesc totuşi să iasă zi de zi în evidenţă. După ce Florin a avut mai multe ieşiri în decor în ultima lună, sâmbătă a venit şi rândul lui Mihai să se „remarce".

Atacantul a reuşit să-i păcălească pe arbitri şi să obţină o lovitură de pedeapsă în minutul 44 al întâlnirii cu FC Braşov. Costea cel mic s-a grăbit şi să execute penalty-ul, dar Ilie Stan a hotărât ca Raul Rusescu să fie cel care bate. Mihai nici măcar nu s-a bucurat la reuşita coechipierului său, iar în drumul spre vestiare l-a înjurat ca la uşa cortului pe secundul Edi Iordănescu.

În consecinţă, atacantul a fost înlocuit la pauză. Ilie Stan a încercat totuşi să aplaneze acest conflict imediat după meci, pentru a nu-l supăra pe Gigi Becali. „Pe Mihai Costea l-am scos la pauză pentru că la Steaua este o regulă, cine scoate un penalty nu îl bate. Nu a respectat asta şi l-am scos. Alte acţiuni împotriva lui nu se vor lua", a afirmat Stan.

„Eu n-am auzit când m-a înjurat. Mi-a zis ceva, dar era gălăgie, nu mi-am dat seama ce anume", a reacţionat Iordănescu, care
şi-a nuanţat însă ieri declaraţiile: „Am discutat cu Mihai şi nu s-a pus problema ca el să mă fi înjurat. Din punctul meu de vedere, acest subiect este încheiat".

"E adevărat, este indisciplină la Steaua. Mihai face astfel de gesturi pentru că e prea alintat.''
Gigi Becali patron Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite