Mihai Stoichiţă: "Dacă voi fi înjurat de fani, voi îndura"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoichiţă
Mihai Stoichiţă

Tehnicianul Mihai Stoichiţă a fost prezentat oficial la Steaua, miercuri, într-o conferinţă de presă, antrenorul afirmând că dacă va fi înjurat de fanii stelişti va îndura fără probleme, însă nu înţelege de ce s-ar întâmpla aşa ceva.

"Dacă voi fi înjurat, atunci trebuie să suport, dar am mai suportat asta, însă nu văd de unde această problemă a lor", a spus Stoichiţă. Mihai a precizat că din lotul actual al Stelei i-a mai pregătit doar pe Cristian Tănase, Eric Bicfalvi şi Ciprian Tătăruşanu: "M-am întors acasă, sunt relaxat şi bucuros. I-am cunoscut pe băieţi pentru că pe mulţi i-am avut doar ca adversari. Din lotul actual i-am mai pregătit doar pe Tănase, Bicfalvi şi Tătăruşanu. Este un lot spumos, de perspectivă, iar Steaua are un viitor cert în vestiar. Şedinţa de pregătire de azi a fost una normală, iar de mâine încercăm să cristalizăm ce vrem, de la meciul cu Târgu Jiu. Meciul cu Pandurii va fi greu pentru că ei joacă spectaculos, pe atac, după modelul antrenorului. Acest meci nu va fi atât de greu pentru că nu este o echipă care se închide".

El a precizat că speră ca jucătorii stelişti să nu repete greşelile din trecut. "O să am o discuţie cu jucătorii, dar pentru mine nu contează trecutul, ci doar prezentul şi viitorul. Nu mă interesează cu cine au ieşit în oraş. Cred că au maturitatea necesară să nu repete greşelile din trecut, pentru că au plătit destul. Trebuie să avem un lider care să nu fie fabricat, ci să se impună prin evoluţiile din teren. Nu doar Bourceanu este un lider, mai sunt şi alţii. Este foarte important ca personalitatrea să te impună, dar trebuie şi randament în teren", a declarat Stoichiţă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite