Stoichiţă: "Cred că Dică va reveni la forma pe care a avut-o înainte la Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Mihai Stoichiţă a declarat că mijlocaşul Nicolae Dică, revenit în această iarnă la Steaua, va ajunge la aceeaşi formă pe care a avut-o în perioada în care a mai evoluat pentru formaţia bucureşteană.

"Cred că la Steaua, Dică va reveni acelaşi care a fost şi înainte. Am mare încredere în el. Eu a vrut să-l iau cu mine, l-am avut la negocieri, dar Steaua a fost mai agilă. Cred că a contat mai mult factorul sentimental decât cel material", a spus Stoichiţă.

Tehnicianul a precizat că returul din Liga I va fi unul de foc. "În Liga I începe un retur de foc, din toate punctele de vedere. Noi ne uităm numai la echipa campioană, dar trebuie să ne uităm şi la zona de jos a clasamentului, pentru că sunt vreo 10 echipe care pot să retrogradeze", a adăugat Stoichiţă. Fostul antrenor al Stelei a explicat motivele pentru care a plecat de la formaţia cipriotă AEL Limassol: "Au fost neînţelegeri între mine şi conducerea clubului. Aveam o listă de jucători pe care îi doream, pe Kapetanos, fraţii Karamyan, Dan Alexa, Dică, un jucător din Belarus, iar conducerea clubului mi-a adus portughezi şi brazilieni în vârstă, cu care n-am avut ce să fac. La un meci, toată echipa a fost huiduită. S-a terminat 0-0 şi au fost incidente cu suporterii în afara stadionului, însă eu am putut să plec liniştit de acolo".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite