Mihai Stoica a găsit vinovaţii pentru eşecul Stelei cu Twente!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, i-a găsit principali vinovaţi pentru eşecul roş-albaştrilor cu Twente, 0-1, pe antrenorul secund Eduard Iordănescu şi directorul sportiv Narcis Răducan.

“Dacă Narcis Răducan şi Edi Iordănescu ar fi văzut-o pe Twente cum trebuie, atunci părerea mea este că Steaua nu trebuia să joace cu Nikolici în atac, în faţa unor astfel de fundaşi, care pasau foarte mult. În plus, mă aşteptam ca Brandan şi Tănase să facă legea în faţa unui Cornelisse care nu a rupt gura târgului pe niciunde pe unde a trecut. Brandan a părut afectat de ratarea transferului. Nimic nu este jucat, defensiva lui Twente este vulnerabilă”, a declarat Meme Stoica la Digi Sport.

Bălan trebuia să fie pe lista UEFA. Dănănae nu avea cum să fie titular, pentru că el nu a jucat niciun meci în ultimul an. Asta a fost greşeala lui Ilie Stan, pe care a remediat-o la pauză. Problema Tătăruşanu nu există. Era normal ca el să iasă din poartă la o fază în care mingea era departe. Nu poţi să dai în halul ăsta într-un portar. Rică Răducanu a comis gafe mult mai grave în viaţa lui, iar pe vremea aia nici nu se dădeau scăriţe în fotbal”, a mai spus Meme.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite