Mihai Stoica: "Eu fac transferurile, nu Marcel Popescu. Nu va veni nimeni peste capul meu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a susţinut astăzi o conferinţă de presă, în cadrul căreia a negat venirea lui Marcel Popescu în Ghencea, explicând că impresarul va fi doar un colaborator.

"Aş vrea să lămuresc câteva lucruri. În primul rând, nu m-a trimis nimeni în Portugalia, ci am convenit cu patronul să acţionăm pe această piaţă, care mi se pare interesantă. Nimeni nu va aduce jucători peste capul meu la Steaua, eu mă ocup exclusiv de asta. Presa s-a grăbit să-l transfere pe Marcel Popescu la Steaua, la fel ca şi Gigi, dar el a înţeles greşit ce intenţionez. I-am propus lui Gigi doar să colaborăm cu Marcel, pentru că are relaţii cu jucători din străinătate. Deocamdată, eu nu voi transfera niciun jucător din cei recomandaţi de el, pentru că nu corespund nevoilor noastre. Nu ne interesează Renan şi nici Targino, ca să fie clar şi să nu mai fiu asaltat de presa din Portugalia cu întrebări despre cei doi. Avem alţi jucători pe listă. Este adevărat că l-am urmărit pe Yazalde, dar preţul era prohibitiv, accesibil poate pentru o echipă din Ucraina sau Rusia.

În al doilea rând, la Turnu Severin nu am fost pentru că în ziua următoare meciului aveam avion spre Frankfurt şi apoi spre Porto, loc unde am urmărit jucători la Pacos de Ferreira, Beira Mar şi Lisabona. O să fac programul meu public, ca să nu se mai speculeze. Voi sta pe bancă la meciul cu Rapid pentru că sunt în ţară, dar nu merg la Mediaş pentru că merg la o nuntă şi un botez.

În al treilea rând, nu am niciun conflict cu Sorin Cîrţu. Nici picătura chinezească nu mă mai omoară, mă distrează toate aceste încercări de a mă pune în conlict cu anumite persoane. Cu Toni Conceicao nu am discutat absolut deloc. Eu nu mă bag peste Sorin şi nu-l deranjez cu nimic. Nu l-am criticat după meciul cu Dinamo", a spus MM la conferinţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite