Mihai Stoica: "Mihai Stoica poate să ajungă foarte important. Cu Mioveni a făcut prima alunecare din viaţa lui!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Stelei, Mihai Stoica. nu s-a bucurat excesiv după victoria clară cu Dacia Mioveni, dar a ţinut să remarce câţiva jucători din echipa lui Ronny Levy.

"Mă bucur foarte mult că au marcat Costea şi Tănase, dar nu fac un capăt de ţară. Sunt sigur că Răduţ va deveni un jucător important după ce îi va expira suspendarea, şi-a schimbat atitutdinea radical. Sunt sigur că va fi criticat de foarte mulţi, dar se va apăra cu evoluţii foarte bine.

Ne dorim din toată inima ca Bourceanu să se pregătească împreună cu noi, dar niciodată echipa naţională nu se refuză. El a intrat mai repede decât am calculat, dar aveam nevoie în teren de spiritul său.

Mulţi au spus că Mihai Costea e o mare ţeapă, e, nu e aşa. Dacă va continua aşa, va ajunge un jucător important în fotbalul românesc. Un jucător cu calităţile lui n-am mai văzut demult. Ieri cred că a făcut prima alunecare din viaţa lui.

El a refuzat să joace atacant pentru că îi era teamă să joace cu spatele la poartă. Toată lumea îl susţine, când ai viteza şi talentul lui la 23 de ani trebuie să-ţi stea mintea numai la fotbal.

Gardoş este la primul an de experienţă în Liga I, a lucrat numai în liga a doua. Chiar dacă a fost şi la naţională, nu este genul de jucător care să se supere. Trebuie să înţeleagă că există concurenţă, există în lot cinci fundaşi care sunt de valoarea sensibil egală.

Eu m-am bucurat, dar nu sunt foarte entuziasmat. E un meci pe care l-am uitat. Trebuie să remarc că Nicoliţă şi Bourceanu au luptat tot timpul. Primul a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din ultima vreme", a declarat Meme Stoica la DigiSport, în cadrul emisiunii Fanatik Show.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite