Mihai Stoica: "Nici dacii cu romanii nu au avut înţelegeri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat într-o conferinţă de presă, că gruparea "roş-albastră" nu este interesată să facă spectacol în partida cu Dinamo.

"Urmează meciul cu «m» mare. Nu există un termen de comparaţie pentru un meci care poate repara un sezon aproape compromis, bine nu e cazul Stelei acum. Rezultatul dezastruos din meciul cu Vaslui face ca o victorie să nu fie suficientă măcar pentru a termina pe poziţia a doua. E o ecuaţie cu trei necunoscute şi depindem de rezultatele CFR-ului şi nu în ultimul rând de scorul de la Galaţi cu Vaslui. Spectacolul trece pe planul doi. Ne interesează punctele, chiar dacă am avut o zi mai puţin de odihnă, dar am încredere că pot depăşi bariera fizică şi vor câştiga mental acest meci. Am mare încredere în ce poate echipa la ora actuală, niciodată poate nu am avut o asemenea încredere", a spus Stoica.

Managerul stelist a respins ideea unui aranjament între Steaua şi Dinamo, care ar favoriza gruparea "roş-albastră", având în vedere relaţia de rudenie dintre Gigi Becali şi Cristian Borcea. "Nici dacii cu romanii nu au avut înţelegeri şi de atunci cu mici excepţii când ne înţelegeam cu turcii, cu rivalii nu există aşa ceva. Dacă există o relaţie civilizată şi mai mult decât apropiată între Gigi Becali şi Cristi Borcea, e cu totul şi cu totul altceva. Nu poate să existe aşa ceva în istoria fotbalului românesc. S-a încercat şi în trecut, dar nu s-a reuşit", a subliniat Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite