Mihai Stoica: "Deja am semnat actele pentru a da trei jucători la Astra"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că gruparea bucureşteană i-a cedat pe jucătorii Cezar Lungu, Laurenţiu Marinescu şi Cosmin Matei la formaţia Astra Ploieşti, urmând ca şi fotbaliştii să-şi dea acordul în acest sens.

"Deja am semnat actele pentru a da 3 jucători la Astra: Cezar Lungu, Marinescu şi Cosmin Matei. Trebuie să-şi dea acordul şi jucătorii. Maicon ajunge la finalul împrumutului, nu vom activa opţiunea de cumpărare. Au venit Gabi Matei, Dorinel Popa, Raul Rusescu şi Mihai Costea. Am văzut că am fost ironizaţi, că luăm jucători de la echipele retrogradate. Eu zic să avem răbdare. L-am mai luat şi pe Tatu. Sunt 5 transferuri: până acum au venit 4 români şi un străin. Vom mai face transferuri şi din afară şi din România", a declarat Mihai Stoica la Fanatik Show.

Stoica a menţionat, de asemenea, că pe lista posibililor antrenori la Steaua au mai rămas trei nume, nu toţi străini: "Nu vreau să va spun mai mult decât că unul dintre ei este Hagi".

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a 21-a oară în istoria sa, după ce a învins, miercuri, pe stadionul Tineretului din Braşov, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Dinamo Bucureşti, în ultimul act al competiţiei.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite