Mihai Stoica: "Piţurcă e un om de nimic. Ce-i poţi cere unui om care se laudă că are numărul 666?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă l-a atacat pe Meme după demisia lui Lăcătuş, iar managerul general al Stelei a ripostat.

"Toată lumea dă vina pe Lăcătuş, dar de Coana Miţa nu zice nimeni nimic. Când sunt performanţe iese repede în faţă, dar acum nu se zice nimic de el. Cine e el să îi pună în genunchi pe jucătorii Stelei? De când a venit Stoica la Steaua, jucătorii aduşi de mine nu au mai prins echipa", a spus Piţi.

Invitat la Digi Sport, Mihai Stoica a parat: "Ce să-i ceri unui om care la maşină are numărul 666? Victor Piţurcă, allenatore, se urca pe laptop şi aştepta să vadă câte kilograme are. Întrebaţi-l pe Marius dacă s-a simţit vreodată lucrat... Tiki taka lui se juca în proporţie de 90 la sută în jumătatea propriei echipe. Este un om pe care presa nu ştiu de ce îl bagă în seamă, este un om de nimic".

"Nu pot lucra cu Cârţu, nu suntem compatibili. La Steaua nu trebuie să vină un antrenor cu asemenea contraperformanţe. Are rezultate surprinzător de slabe la ultimele echipe la care a fost principal. Chiar şi atunci când l-au numit principal la CFR am zis că este o mare greşeală şi am avut dreptate. Dacă Gigi alege să-l aducă pe Cârţu antrenor atunci îmi văd de drumul meu. În cazul în care Cârţu vine în Ghencea atunci îi urez succes dar cu mine nu va lucra" a spus Mihai Stoica la DigiSport. "Eu când spun un lucru, nu mă răzgîndesc", a mai afirmat Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite