Mihai Stoica îi dă replica lui Narcis Răducan: "Acest «Forrest Gump» e depăşit!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, l-a atacat dur pe actualul director sportiv al roş-albaştrilor, Narcis Răducan, despre care a spus că e depăşit total.

"Dă în patron Narcis, aşa de rebel a ajuns? E mare îndrăzneală dacă dă în patron. Hai să vă spun care e treaba cu «Forrest Gump», ăsta. Când l-am făcut director sportiv la Urziceni nu avea nicio treabă. Acum încearcă să demonstreze că face şi el ceva pentru banii câştigaţi la Steaua. Zice că face maraton în ziua lui liber.

Nu am bătut niciun suporter stelist la nuntă. Nici nu ştiam cum a apărut asta în presă, deci el a dat asta în presă. În ziua liberă a alergat la maraton? Nu există zi liberă la maraton.

Dacă s-a legat de strategie, înseamnă că dă în patron şi mă miră asta. Patronul a făcut strategia. Eu am făcut propuneri, dar el a făcut-o.

Băiatul ăsta, cât a fost cu mine, el avea în fişa postului să propună jucători. În afară de Bruno Fernandes, el mi-a mai propus doi jucători: Cosmin Matei şi Gicu Grozav, pe care tot eu îl trimisesem să-l urmărească. Eu nu l-am angajat ca să alerge în jurul terenului când echipa se antrenează, l-am angajat să îmi găsească jucători.

Să facă şi el ceva la Steaua, nu doar să dea replici obraznice. Rezultatele trebuie să şi le asume toată lumea. De ce nu a propus el jucători, dacă ştia că sunt probleme?"

Eu i-am spus aşa: Narciseee, jucăm cu Mioveniul. Ai auzit de Coca? Nu? E portarul lor, băi. Pune-te la punct că nu se poate aşa. Eu am suferit mereu când aveam probleme şi aşa am avut rezultate, nu mă duceam cu fata mea la maraton. În fiecare zi alerga la antrenament să se pregătească. El trebuia să se ocupe de echipă, nu să alerge.

Eu nu vreau sprijinul presei, eu vreau rezultate. Eu i-am spus patronului că Narcis pierde vremea de pomană, că e degeaba acolo şi ar trebui să plece.

Pentru Urziceni era OK. Îl trimiteam unde aveam nevoie, dar la un club ca Steaua e depăşit total. Rapoartele pe care le făcea la Urziceni erau foarte bune. Asta mi-a spus şi Petrescu", a spus Mihai Stoica la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite