Mihai Stoica: "Mă înţeleg foarte bine cu Lăcătuş! Luăm deciziile împreună"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a vorbit despre relaţia pe care o are cu antrenorul din Ghencea, Marius Lăcătuş, dezminţind răceala despre care s-a vorbit că ar exista între ei.

"La Steaua este o colaborare foarte bună. Eu mă înţeleg foarte bine cu Marius Lacătuş. Deciziile la club le luăm împreună. Ultimul cuvânt îl are patronul şi asta este si normal. Pana acum a venit doar Nicolae Dică. Zapata, Abrudan, Anghelov si Kapetanos - ei sunt oamenii care au plecat de la Steaua", a punctat Stoica.

Managerul a vorbit despre revenirea lui Nicolae Dică în Ghencea, spunând că şi-a încălcat principiul de a nu agrea repatrierile.

"Nicolae Dică se întoarce la Steaua pentru că uneori anumite principii mai trebuie şi încălcate. Eu am un principiu: nu îmi plac repatrierile, nu îmi plac reîntoarcerile, dar când vine vorba de un jucător special ca Dică sau Rădoi, situaţia se schimbă. În această situaţie sper să nu fiu nici consecvent, nici bou", a spus Mihai Stoica.

Meme s-a referit şi la jucătorii pe care i-a dorit în Ghencea.

"Noi am avut câteva ţinte pe care le-am tăiat rapid de pe listă pentru că sunt pretenţii exagerate din partea jucătorilor. Le-am recomandat Serie A, Primera Division, Premier League. Acest club a suferit din punct de vedere managerial şi trebuia rentabilizat. Pentru asta am venit eu, dar nu se poate face peste noapte. Când am plecat de la Steaua, eram la plus, când am plecat de la Urziceni, eram la plus. Steaua poate reveni pe plus doar dacă mergem în Ligă, dar daţi-mi voie să fiu reţinut, pentru că suntem pe locul şapte", a declarat Mihai Stoica

Chiar dacă patronul îşi doreşte numai fotbalişti autohtoni, Meme a declarat că nu renunţă la ideea de a achiziţiona străini.

"Şi eu vreau jucători români, dar vom recurge şi la jucători străini, dacă ne aduc un plus. Martinovic este străin şi nu numai el. Avem jucători pe care îi urmărim, dar îi vom transfera din vară. Nu aducem jucători peste noapte. Nu vom participa la nicio licitaţie pentru niciun jucător", a mai spus managerul Stelei

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite