Mihai Stoica se ia de Piţurcă: "Rămân! «Tanti Vica» nu ştie nici să strănute într-o limbă străină. Să-şi ia gândul de la Steaua!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, de la ora 14.30, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, va susţine o conferinţă de presă la sediul clubului din Ghencea

UPDATE: "Nu cred că Găman va ajunge la Steaua. Motto-ul meu «Mai bine mor în picioare, decât să trăiesc în genunchi» rămâne valabil, chiar dacă rămân. Dacă nu voi fi respectat, voi pleca. Un angajat nu poate lua decizii peste patron, poate doar să-l influenţeze cu o argumentaţie puternică. N-am îngenuncheat în faţa suporterilor din cauza neputinţei, ci pentru ca fanii să realizeze că noi ne-am simţit mai umiliţi decât ei. Sper să nu se mai repete o experienţă de genul acesta. Regret doar că n-a fost o iniţiativă originală, dar a venit din inimă. Nu eu i-am chemat, jucătorii s-au întors din proprie iniţiativă. Doar un bărbat adevărat se poate aşeza în genunchi în faţa fanilor", a încheiat Stoica.

UPDATE: "Şansele ca Olăroiu să se întoarcă la Steaua sunt de 0,001%. Cârţu vine acum direct în foc, să vedem dacă e echipat cu azbest. La ce gesturi am făcut eu, ar fi culmea să discutăm despre gesturile făcute de Sorin Cârţu. Totuşi, nu cred că va mai face ce a făcut la Basel. Dar eu deja experienţă cu oamenii temperamentali. Am lucat cu Dan Petrescu. Încerc să îl conving şi pe Edi Iordănescu să rămână ca secund. Avem nevoie de el, e stelist pur sânge", a explicat Mihai Stoica

UPDATE: "Vom vedea dacă va fi Bicfalvi căpitan. Nu eu hotărăsc. Se va afla la meciul cu Victoria Brăneşti. Orice am spus despre Cârţu, am făcut-o ca să mă răzbun pentru ce se întâmplase în trecut. Astăzi, după o discuţie plăcută, am ajuns la un consens. L-am sunat azi-dimineaţă şi, când am auzit că e la stadion, am venit să vorbesc cu el. M-am decis să rămân aseară, după ce am discutat cu patronul. Despre Dică şi Burdujan puteţi vorbi cu Sorin Cârţu. El decide dacă joacă, nu eu. Nu mă interesează ce se zvoneşte. Nu mi-e teamă de ce se va spune. Celor care vor zice că am rămas că sunt sclav, le fac doar cu mâna.", a adăugat managerul Stelei.

UPDATE: "M-am opus venirii lui Cârţu, însă ne-am întâlnit azi şi ne-am rezolvat, bărbăteşte, problemele. Îl asigur public de susţinerea mea şi sper să ieşim împreună din această situaţie. Un mic procent care m-a determinat să rămân îl reprezintă grija pe care mi-au purtat-o multe persoane din fotbalul românesc. Am văzut că sunt foarte «iubit». Pentru unii, chiar şi «ghilimelele» reprezintă un cuvânt complicat. Am fost foarte dezamăgit că am fost jignit şi criticat de omul pentru care am devenit suporter al Stelei, Tudorel Stoica. Îl respect prea mult ca să-i răspund. Mă doare atacul lui", a mai punctat Stoica.

UPDATE: Mihai Stoica l-a ironizat apoi pe Victor Piţurcă: «Coana Vica Bosumflata, Bretonata» e foarte supărată, mai ales că a fost prinsă şi cu camera în pachetul de ţigări. Nu mai poate fura nici la cazino. Chiar dacă e bătrânică, e o dulceaţă de fetiţă. Dacă şi-ar mai tăia un pic bretonaşu, ar arăta şi mai bine. Ea tot visează să vină, dar avea dreptate Marian Iancu, are nişte îndeletniciri foarte ascunse. El crede că se va întoarce. Dar nu va veni nici ca să-mi aranjeze echipamentul. În vestiar, intră doar bărbaţii. «Tanti Vica» nu ştie nici să strănute într-o limbă străină, cum să antreneze în străinătate. Cine să ia asemenea caricatură care are probleme cu scrisul. Poate să devină eroină de benzi desenate. S-ar intrega perfect în desenele «RoBotzii». Ar fi «Mo», «Foka» şi «Vica». Conflictul meu cu ea a pornit de la faptul că am făcut performanţe în Europa, iar el a plecat umilit. Cum spune «Mo» în acel serial: «Eu beau de ciudă. Dar nu că sunt eu supărat, ci că alţii sunt fericiţi». Poate să vină în Ghencea doar la meciuri, să aplaude şi să ronţăie seminţe. Cred că Milan şi Manchester se bat pentru duduia asta. Va ajunge la FC Steaua Orodel (n.r. locul unde s-a născut Piţurcă). El ştie doar două cuvinte: «îmbârligătură» şi «perversitate». Se va duce ca un şobolan în cazino, acolo unde a trăit toată viaţa ", a atacat oficialul roş-albaştrilor.

UPDATE:  "N-o să fiu scouter, n-o să plec, rămân manager general. Voi merge şi la Buzău, cu Victoria Brăneşti şi voi sta pe bancă. Am trei motive pentru care rămân: 1. Am realizat că legătura pe care o am cu suporterii nu se mai poate rupe. Am fost în permanenţă în contact cu ei în aceste zile şi nu puteam să nu cedez. 2. Am mai plecat de la Steaua, iar atunci Becali nu s-a opus. Acum, a insistat să rămân. Nu voi pleca să văd jucători, o va face Narcis Răducan. 3. Am avut surpriza de a primi multe mesaje din partea jucătorilor. M-a uimit că m-au rugat să rămân jucători despre care s-a spus că nu mă vor la echipă", şi-a început Meme discursul.

Oficialul roş-albaştrilor va dezvălui poziţia sa faţă de noul antrenor din Ghencea, Sorin Cârţu, despre care a spus că nu poate face performanţă, anunţând că ei doi sunt incompatibili.

Rămâi pe www.adevarul.ro pentru a urmări declaraţiile lui Meme Stoica.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite